مراسم قرائت زیارت عاشورا با حضور امام جمعه محترم

۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۹ کد : ۱۱۲۹ اخبار
مراسم قرائت زیارت عاشورا با حضور جناب آقای حجت الاسلام والمسلمین هراتی مطلق امام جمعه محترم شهرستان قوچان، اعضای محترم هیات رئیسه، اساتید و کارکنان دانشگاه در محل نمازخانه برگزار شد.
مراسم قرائت زیارت عاشورا با حضور امام جمعه محترم

مراسم قرائت زیارت عاشورا با حضور جناب آقای حجت الاسلام والمسلمین هراتی مطلق امام جمعه محترم شهرستان قوچان،  اعضای محترم هیات رئیسه، اساتید و کارکنان دانشگاه در محل نمازخانه برگزار شد.
در این مراسم بعد از قرائت زیارت عاشورا، امام جمعه محترم شهرستان  نکاتی را در خصوص بهره گیری از  فرصت عمر و حیات بیان نمودند ضمنا روز 26 مرداد ماه سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی گرامی داشته شد.

گفتنی است قرائت زیارت عاشورا، عزاداری و سوگواری امام حسین (ع) و هفتاد و تن از یاران وفادارش در صحرای کربلا بمدت 5روز برگزارگردید. من بعد هر هفته یکشنبه ها ساعت 7 صبح این مراسم در محل نمازخانه دانشگاه صنعتی قوچان برگزار خواهد شد.