پیام حجت الاسلام سید حسن سیدی در آغاز سال تحصیلی و آغاز هفته دفاع مقدس

اقتدار ،عظمت غرورآفرین، رشد ،تعالی و اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مرهون جانفشانی و تلاش و جدیت تلاشگران عرصه علم و عمل بوده است.
پیام حجت الاسلام سید حسن سیدی در آغاز سال تحصیلی و آغاز هفته دفاع مقدس

بسم الله الرحمن الرحیم

اینک با شروع ماه مهر در راستای مبارزه علمی و عملی حرکتی در این مسیر آغاز گردیده است.
 شما جوانان که امید آینده هستید با جدیت و توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام در این راه پر تلاش باشید .
قدر لحظات ناب جوانی را بدانید.
 به تهذیب نفس و روح و روان خود در کنار تقویت جسم خویش مجدانه تلاش نمایید. اقامه نمازهای جماعت در دانشگاه و خوابگاه ها ،حضور مشاوران و اساتید پرتلاش، فعالیت هیئت مذهبی، تشکل ها و کانون های دانشجویی در حوزه‌های سیاسی ،قرانی، مذهبی و ادبی، بهترین فرصت برای خود ساختگی است .
با آرزوی قبولی توسلات و توجهات در دو ماه محرم و صفر به ساحت مقدس حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و یاران باوفای آن بزرگوار خصوصاً در اجتماع عظیم بین المللی اربعین حسینی که حلقه اتصال شیعیان سراسر جهان در کنار برادران اهل سنت، و گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهدای گرانقدر و ایثارگران صبور ،امید است با مدد از ذات اقدس الهی و توسل به امامان معصوم علیهم السلام ،همواره موفق و موید باشید.