روز دانشجو ،روز تأکید بر مجاهدت در راه کسب علم و دانش بر پایه ارزش های والای انسانی و انقلابی

۱۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۵:۲۱ کد : ۱۳۶۵ اخبار

به فرموده امام راحل (ره)، دانشگاه مبدا تحولات است و رهبر معظم انقلاب مکرر بر لزوم آگاهی سیاسی دانشجویان و مشارکت آنان در مدیریت جامعه تاکید ورزیده‌اند.واژه دانشجو به همان اندازه که کرامت و تقدس دارد، آینده ساز و پردامنه می باشد، بی شک آنچه روز دانشجو را در تقویم مناسبت های انقلاب اسلامی فراموش نشدنی ساخته است ریشه های عمیق این نامگذاری است، 16 آذر هر سال به یاد سه دانشجوی شهیدی است که در دانشگاه تهران لبیک به ندای هل من ناصر ینصرنی امامشان گفتند. روز دانشجو روز تأکید بر مجاهدت در راه کسب علم و دانش بر پایه ارزش های والای انسانی و انقلابی، روز علم اندوزی، حقیقت جویی در راه تقویت ایمان و بصیرت قدم برداشتن است. دانشجو و دانشگاهی، نیروی فعال و پویای هر جامعه محسوب می‌شود،  در این برهه از زمان ضمن ارج نهادن به همه مجاهدت مجاهدان اعتلای نظام ایران اسلامی ،ضروری است همه دانشجویان با اهتمام به اخلاق اسلامی و بصیرت وتوسعه علم و دانش خود در تمامی علوم روز دنیا، کشور عزیزمان را از هر لحاظ به استقلال، شکوفایی و خودکفایی نزدیکتر و رفاه، آرامش و آسایش را برای مردم غیرتمند این سرزمین به ارمغان آورده و همچون گذشته نگذاریم بحران‌های اقتصادی و تهدیدهای نظامی، خللی در امور جامعه ایجاد نماید و از این موج جدید تحریم‌ها، بعنوان یک فرصت در راستای شکوفایی کشور عزیزمان استفاده کنیم. ضمن گرامیداشت این روز ، توفیقات روز افزون همه شما را از خداوند منان خواستارم  موفق و پیروز باشید .