اعتکاف رجبیه ویژه دانشگاهیان

۰۴ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۱ کد : ۱۴۵۸ اخبار اطلاعیه ها
اعتکاف رجبیه ویژه دانشگاهیان

ضمن عرض تبریک حلول ماه رجب و تبریک اعیاد این ماه شریف وبا توجه به تاکید فراوان درآیات و روایات در خصوص اهمیت و توجه به این ماه شریف و قرار گرفتن ایام البیض یعنی روز ۱۳ و ۱۴ و ۱۵ ماه رجب  که ایام اعتکاف در این سه روز برگزار میگردد. و از اهمیت بالایی برخوردار است ،لذا مقرر شد انشالله مراسم معنوی اعتکاف دانشگاهیان ویژه اساتید ،کارکنان و دانشجویان در روز های ۱۳، ۱۴ و ۱۵  ماه رجب مصادف با پانزدهم ،شانزدهم و هفدهم بهمن ماه برگزار گردد .اعتکاف برادران در مسجد جامع امام خمینی شهرستان قوچان برگزار خواهد شد و مقرر شده که اگر انشالله ثبت نام خواهران از همه مراکز آموزش عالی شهرستان قوچان به 40 نفر رسید  در مسجد امام رضا علیه السلام دانشگاه آزاد اسلامی برگزار گردد. با توجه به این که یکی از شرایط اعتکاف حضور در مسجد است .و اگر با توجه به تعطیلی خوابگاه‌ها تعداد کمتر از ۴۰ نفر بشه در مساجد شهرستان که از طرف سازمان تبلیغات برنامه ریزی شده ویژه خواهران چند مسجد است انشالله اساتید و کارکنان و دانشجویان عزیز خواهر در آن مساجد شرکت خواهند کرد .زمان ثبت نام از دیروز سوم بهمن شروع شده و تا 10 بهمن ادامه خواهد داشت با توجه به اینکه بعد از دهم باید برنامه‌ریزی بشه نسبت به برگزاری این مراسم ..عزیزانی که تمایل به شرکت در مراسم معنوی اعتکاف دارند مقرر شده انشاالله به دفتر نهاد رهبری در دانشگاه مراجعه نمایند و یا با شماره های داخلی نهاد تماس بگیرند و یا ،نام نام و نام خانوادگی و شماره دانشجویی خودشون رو به سامانه پیامکی 30005006006710 ارسال نمایند.  توجه هزینه در نظر گرفته شده برای هر نفر 300 هزار تومان در نظر گرفته شده که ۷۰ درصد هزینه را مقرر شده  از دانشگاه پرداخت شود .و بقیه را شرکت کننده پرداخت  نماید. که البته بعد از ثبت نام  متقاضی ،جهت واریز مبلغ حق شرکت کننده ،شماره حساب یا شماره کارت به دوستان داده خواهد شد .امیدوارم که انشالله خداوند به همه ما توفیق عبادت و بندگی بیشتر و بهره‌برداری هرچه بیشتر از این ماه عزیز  عنایت فرماید.