پانزدهمین نسخه هفته نامه الکترونیکی آوای نهاد منتشر شد

پانزدهمین نسخه هفته نامه الکترونیکی آوای نهاد منتشر شد

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، پانزدهمین شماره از هفته نامه الکترونیکی" آوای نهاد" به صاحب‌امتیازی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها منتشر شده است.

محور اصلی پانزدهمین شماره این هفته‌نامه بیانات مقام معظم رهبری در دیدار رمضانی با دانشجویان می باشد.

در این شماره گفتگویی از دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی منتشر گردیده است.

در این هفته نامه معرفی کتاب «سیل یام»، اخبار دفاتر نهاد، جهاد تبیین و پرسشی از پرسمان دانشجویی منتشر گردیده است.

همچنین در صفحات دیگر این هفته‌نامه گزارش‌های تحلیلی درباره موضوعات فرهنگی و سیاسی دانشگاه‌ها را به خود اختصاص داده است.

از تمامی همکاران دغدغه‌مند در حوزه‌های مختلف فرهنگی، سیاسی و اجتماعی دعوت به عمل می‌آید تا با نگارش نقطه نظرات خود در قالب یادداشت، سرمقاله، مقاله و یا مصاحبه در مسیر انتشار این مطبوعه، ما را یاری کنند.

www.nahad.ir/Ztmpq