دیدار مسئول بسیج ادارات شهرستان قوچان با ریاست دانشگاه صنعتی قوچان

۲۹ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۳ کد : ۶۴۴ اخبار اطلاعیه ها
مسئول بسیج ادارات شهرستان قوچان در دانشگاه صنعتی قوچان حضور یافت. به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای ارشادیان مسئول محترم بسیج ادارات شهرستان قوچان به همراه آقای هادی زاده مدیرعامل اسبق بنیاد خیرین دانشگاه صنعتی قوچان در دیداری که روز سه شنبه ۲۳ آذرماه برگزار گردید، انتصاب جناب آقای دکتر مهدویان را به سمت ریاست دانشگاه صنعتی قوچان تبریک گفتند.
دیدار مسئول بسیج ادارات شهرستان قوچان با ریاست دانشگاه صنعتی قوچان

مسئول بسیج ادارات شهرستان قوچان در دانشگاه صنعتی قوچان حضور یافت.

در ادامه این جلسه طرفین در خصوص ادامه مسیر و همکاری های بیشتر در حوزه بسیج ادارت و کارکنان اعلام آمادگی نمودند.