پیام حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، در پی درگذشت مرحوم طالب‌زاده

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۴ کد : ۹۱۹ اخبار

خبر رحلت حاج نادر طالب‌زاده عزیز ناگوار و جانفرسا است.
رفیق شفیق سید مرتضی آوینی، راوی دلاوری‌های بوسنی، مرد دغدغه‌مند روایت‌گری حماسه‌های لبنان و فلسطین، خار چشم دشمنان قدس، طراح عملیات‌های نامنظم و چریکی فرهنگی رخ در نقاب خاک کشید و جبهه آزادی خواهان فرهنگ را سوگوار کرد.

مرحوم نادر طالب‌زاده در عشق به انقلاب و هنر متعهد، دانشگاهی به پا کرده و شاگردانی پرورش داده است که باقیات الصاحات اوست و آثار و برکاتش ان‌شاالله سال‌ها جاری و ساری خواهد بود و همچون چراغی همواره برافروخته، حقیقت و حقانیت اسلام و انقلاب را به نمایش خواهد گذاشت.

اینجانب درگذشت مرحوم طالب‌زاده، آن سردار عرصه فرهنگ و آن روایت‌گر حقیقت و صدای رسای مظلومان و مستضعفان را به خدمت خانواده محترم ایشان، جامعه هنری و رسانه‌ای کشور و شاگردان و همکاران ایشان تسلیت عرض می‌کنم و از خداوند متعال علو درجات و هم‌نشینی آن یار دیرین شهدا با شهیدان اسلام را خواستارم.